Sammenlægning af klinikkerne i Skovlunde

I foråret 2019 sammenlægger vi de to tandklinikker i Skovlunde. Ombygningen af den ny fælles klinik på Skovlunde Skole Nord går i gang april 2019.
På denne side kan du læse alt om sammenlægningen af vores to tandklinikker i Skovlunde. Vi opdaterer løbende med nye informationer, så du altid får den nyeste viden om arbejdet. Læs fx om baggrunden og tidsrammen for sammenlægningen, og følg byggeriet af den nye topmoderne klinik på Skovlunde Skole Nord, efterhånden som det skrider frem. Hvis du klikker på "FAQ sammenlægningen" til højre på siden, kan du læse svarene på de hyppigste spørgsmål om arbejdet. Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Klik på "Kontakt os" nedenfor for at finde vores kontaktoplysninger.

Derfor gør vi det

I slutningen af 2017 blev det politisk besluttet at sammenlægge tandklinikkerne i Ballerup Kommune fra syv til fire klinikker.

I Efteråret 2019 sammenlægger vi derfor tandklinikkerne på Skovlunde Skole Nord og Skovlunde Skole Syd. Tandklinikkerne bliver samlet til en ny fælles tandklinik på Skovlunde Skole Nord.

Formålet er at få en topmoderniseret klinik med plads til alle, hvor vi kan give jer den bedst mulige tandbehandling og service.

Samtidig ønsker vi at styrke det gode samarbejde mellem jer forældre og Tandplejen, så vi i fællesskab kan arbejde på at højne jeres barns sundhed. Derfor vil barnets besøg på vores tandklinik fremover ske med følgeskab af jer forældre, indtil barnet som ung selv kan varetage opgaven.

Ombygningen starter i April 2019 og forventes færdig i efteråret 2019.

Tidslinje

Fredag d. 29. Marts 2019: Sidste dag, vi holder åbent på tandklinikken på Skovlunde Skole Nord. Hvis du eller dit barn har behov for tandlægehjælp, kan du kontakte os på tandklinikken på Skovlunde Skole Syd tlf.: 4477 3931.

Mandag d. 1. April til og med fredag d.12 April: Personalet på Skovlunde Skole Nord pakker klinikken ned

Mandag d. 15 April: Nedrivning igangsat på klinikken 

Start juni: Opbygning af den nye klinik påbegyndt

- SE BILLEDER FRA KLINIKKEN UNDER BYGGEPROJEKTET

BYGGEPROJEKTET

Ombygningen er i fuld gang, og der er nu komme vægge op til de nye klinikrum...

     

     

     

     

HER BEHANDLER VI TÆNDER I OMBYGNINGSPERIODEN

Fra mandag d.1 april 2019 vil personalet på tandklinikken på Skovlunde Skole Nord behandle dine eller dit barns tænder på tandklinikken på Skovlunde Skole Syd.

Det vil sige, at hvis du eller dit barn på nuværende tidspunkt får behandlet tænder på tandklinikken på Skovlunde Skole Nord, vil I modtage tandbehandling på Skovlunde Skole Syd i hele ombygningsperioden frem til efteråret 2019.

Se på kortet, hvor denne klinik befinder sig. Tidsbestilling skal fortsat ske på tlf. 4477 3950 eller 4477 3931

KLIK HER

 

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende ombygningen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 4477 3876.

Ved tidsbestilling kontakt os på tlf. 4477 3950 eller 4477 3931